17/07/2020 Tarihli Ve 31188 Sayılı Resmi Gazete'de Yayımlanan Öğretim Üyesi İlanı

23/07/2020 10:56:25 - 23/07/2020 10:56:25 - 15902 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda bölümleri/anabilim dalları ile unvan ve koşulları belirtilen kadrolara 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesi, Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre öğretim üyesi alınacaktır.

Başvurular doçent kadroları için Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına; doktor öğretim üyesi kadroları için ise ilgili Birimlere şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. (Postadaki gecikmelerden dolayı sorumluluk kabul edilmeyecek olup, son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır.)

İlan yayımlandığı tarih itibariyle 19 gün geçerli olup; tüm bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin Yükseköğretim Kurulunca ve/veya Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gereklidir.

Doçent kadrosu başvurusunda istenen evraklar (Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu hariç aşağıda istenen tüm evraklar 4 takım CD halinde hazırlanacaktır.)

1. Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şb. Md. Formlar/Akademik İlanlarla İlgili Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlanı Başvuru Formu,
  2. Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,
  3. Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,
  4. Doçentlik belgesi fotokopisi,
  5. Özgeçmiş ve yayın listesi,
  6. Yayınlar,
  7. Bir (1) adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılması zorunludur),
  8. Varsa kamu hizmetini gösterir hizmet belgesi fotokopisi (Varsa mecburi hizmeti gösterir).

Doktor Öğretim Üyesi kadrosu başvurusunda istenen evraklar (Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu ve Aday Etkinlik Puan Tablosu  hariç aşağıda istenen tüm evraklar 4 takım CD halinde hazırlanacaktır.)

1. Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının internet sitesindeki Dokümantasyon/Formlar/Akademik Personel Şb. Md. Formlar/Akademik İlanlarla İlgili Formlar menüsünde yer alan Öğretim Üyesi İlan Başvuru Formu,
  2. Nüfus cüzdanı/T.C. kimlik kartı fotokopisi,
  3. Lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının fotokopileri,
  4. Yabancı dil belgesi,
  5. Özgeçmiş ve yayın listesi,
  6. Yayınlar,
  7. Bir (1) adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılması zorunludur),
  8. Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterleri gereği "Aday Etkinlik-Puanlama Tablosu"nun doldurulması gerekmektedir.
  9. Varsa kamu hizmetini gösterir hizmet belgesi fotokopisi (Varsa mecburi hizmeti gösterir).

SON BAŞVURU TARİHİ: 04/08/2020

S.No.

Birim

Bölüm

ABD

Unvan

Adet

Nitelik

Makine Mühendisliği

1

Makine Mühendisliği bilim alanında doçent unvanı almış olmak. Kompozit malzemeler üzerine çalışma yapmış olmak.

2

Fen Edebiyat Fakültesi

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Moleküler Biyoloji

1

Biyoloji bilim alanında doçent unvanı almış olmak, fermantasyon ve toksikoloji alanlarında çalışma yapmış olmak.

3

Fen Edebiyat Fakültesi

Cumhuriyet Tarihi

1

Savaş tarihi konusunda çalışma yapmış olmak.

4

İlahiyat Fakültesi

Temel İslam Bilimleri

İslam Hukuku

1

İslam sorumluluk hukuku alanında çalışma yapmış olmak.

5

Adli Tıp

1

Patoloji ve Adli Tıp alanlarında uzmanlığını yapmış olmak. Adli Tıp alanında doçent unvanı almış olmak. Adli patoloji ve adli otopsi konularında uluslararası çalışmalar yapmış olmak.

6

Kardiyoloji

1

Kardiyoloji alanında uzmanlığını yapmış olmak. Kardiyoloji alanında doçent unvanı almış olmak. Kalp yetmezliği ve kalp nakli alanında eğitim almış olmak.

7

Acil Tıp

1

İlk ve Acil Yardım alanında uzmanlığını yapmış olmak. En az 2 (iki) yıl alanında eğitici olarak çalışmış olmak.

8

Halk Sağlığı

1

Tıp Fakültesi lisans, Halk Sağlığı Yüksek Lisans ve Doktora mezunu olmak. Bulaşıcı hastalıklar üzerine çalışmalar yapmış olmak.

9

Dahili Tıp Bilimleri

İç Hastalıkları (Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları)

1

İç Hastalıkları alanında uzmanlığını yapmış olmak. Endokrin hastalıkları alanında araştırmalar yapmış olmak. Yoğunbakım sevk ve idaresi konusunda tecrübesi bulunmak.

10

Kardiyoloji

1

Kardiyoloji alanında uzmanlığını yapmış olmak. Erişkin konjenital kalp hastalığı alanında eğitim almış olmak.

11

Nöroloji

1

Nöroloji alanında uzmanlığını yapmış olmak. Serebrovasküler hastalıklar konusunda klinik çalışmalar yapmak, deney hayvanları kullanım sertifikası olup bu konuda deneysel çalışmalar yapmış olmak.

12

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

1

Psikiyatri alanında uzmanlığını yapmış olmak. Bipolar bozukluk, cinsel işlev bozuklukları ve yeme bozuklukları ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.

13

Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü

Göğüs Cerrahisi

1

Göğüs Cerrahisi alanında uzmanlığını yapmış olmak. Endobronşiyal Ultrasonografi üzerine çalışmalar yapmış olmak. Kemoterapi portu konusunda deneyimli olmak.

14

Cerrahi Tıp Bilimleri

Ortopedi ve Travmatoloji

1

Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlığını yapmış olmak. Humerus distal diafizer kırıklarla ve trimalleoler ayak bileği kırıklarıyla ilgili çalışma yapmış olmak.

15

Cerrahi Tıp Bilimleri

Tıbbi Patoloji

1

Patoloji alanında uzmanlığını yapmış olmak. Adli patoloji alanında çalışmalar yapmış olmak.

akademikilan