T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Tıp Fakültesi

Aday Öğrenci Portalı

30/03/2021 10:18:28 - 31/03/2021 10:18:28 - 1192 Okunma

Değerli Öğrencilerimiz,

Kırklareli Üniversitesi'ne ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne hoşgeldiniz.

Ulaşım ve Eğitim: Fakültemiz Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü Yerleşkesi'nde yer alan Merkezi Derslik 2 içerisindeki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne bağlı olup, dersler bu binada işlenmektedir. Hocalarımızın odaları da burada yer almaktadır. Adres ve kroki bilgi için iletişim sayfamıza bakabilirsiniz.

Korona salgını sebebiyle derslerimiz 2020'den bu yana uzaktan öğretim ile tüm çevrimiçi olanaklardan yararlanılarak yürütülmektedir.

Üniversite İmkânları: Üniversitemizi tanımak ve hakkında bilgi edinmek için Üniversitemizin hazırladığı ve güncel tutulan Aday Öğrenci sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YÖK Puan Bilgileri: Fakültemiz puanlarına ve diğer istatistik bilgilerine buradan bakabilirsiniz.

Akademik Kadro: Fakültemiz akademik kadromuzu öğrenip tanımak için Akademik Personel sayfamıza bakabilirsiniz. Tüm Hocalarımızın belirttiği e-posta hesapları üzerinden her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Tarihler: Eğitim başlama, bitiş, vize, final, bütünleme gibi tarihlerinizi Akademik Takvim sayfasından öğrenebilirsiniz. 

Fakülte Tanıtımları: Fakültemiz hakkında diğer birçok bilgiyi her sene düzenlediğimiz ancak salgın sebebiyle ara vermek zorunda kaldığımız oryasyasyonlarımızdan öğrenebilirsiniz, son oryantasyon dosyamız anasayfamızda yer almaktadır. Ayrıca faaliyetlerimiz, etkinliklerimiz, kitaplarımız, gibi birçok bilgiye yine ana sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Önemli 1: KLU e-posta adresinizi almak için Bilgi İşlem sayfasındaki süreçleri izleyebilirsiniz.

Önemli 2: E-posta adresinizi aldıktan sonra ders seçimlerinizi OBS sayfasından yürütebilirsiniz.

Önemli 3: Uzaktan öğretim süreçleriniz hakkında bilgi sahibi olmak için Uzaktan Eğitim sayfasındaki rehberlere bakabilirsiniz.

İletişim: Üniversitemiz ve Fakültemiz hakkında başka sorularınız varsa bizlerle her zaman iletişim sayfamızdan da iletişime geçebilirsiniz.

Eğitim-öğretim hayatınızda başarılar dileriz.

aday öğrenci kırklareli üniversitesi tıp fakültesi

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.