T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Tıp Fakültesi

Kayit Dondurma Başvurulari

28/09/2023 14:45:46 - 28/09/2023 15:16:33 - 549 Okunma

Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği ‘’Kayıt dondurma MADDE 34- (1) Öğrencilerin, haklı ve geçerli mazeretlerinin bulunması halinde, kayıt dondurma talepleri ilgili yönetim kurullarınca karara bağlanır.

(2) Kayıt dondurmak için başvurular, en geç ilgili yarıyılın akademik takvimde belirtilen ders kayıtları süresi bitimine kadar yapılır ve öğrenim süresi boyunca en çok iki yarıyıl kayıt dondurulabilir. İki yarıyıl sınırının uygulanmayacağı hallere ilgili yönetim kurulu karar verir.

(3) Kayıt dondurulan süre, azami öğrenim süresine dâhil değildir.

(4) Salgın, doğal afet ve benzeri olağanüstü durumlarda kayıt dondurma işlemleri ile ilgili esaslar Senato tarafından belirlenir.’’  hükmü gereği kayıt dondurma talepleri 02-06 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. 

Kayıt dondurmak isteyen öğrenciler dilekçe ve mazeret belgesi ile başvuru yapacaklardır. Dilekçe ve eklerini mail (tip@klu.edu.tr) atabilirsiniz. Ancak evrakların asıllarının da teslim edilmesi gerekmektedir. Kendisi teslim edemeyen öğrenciler kargoyla yollayabilirler. Evrakların asılları en geç 06 Ekim 2023 mesai bitimine kadar Fakültemize ulaşması gerekmektedir.

Kayıt Dondurma Dilekçesi için tıklayınız.

Kayıt Dondurma

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.