T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Tıp Fakültesi

Rektörümüz Şengörür, Tip Fakültesi Binasinda İncelemelerde Bulundu

02/10/2023 11:00:13 - 12/10/2023 11:00:13 - 563 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 3 Ekim 2023 Salı günü %98’i tamamlanan Tıp Fakültesi Morfoloji Binası İnşaatında incelemelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile birlikte Dekanımız Prof. Dr. Feridun ŞENGÖR, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Mehmet DEMİRCİ, Genel Sekreterimiz Ahmet ŞİMŞEK, Fakülte Sekreterimiz Meliha YAVUZ TAŞCI Tıp Fakültesi binasında  yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.     

Tıp Fakültesi Morfoloji Binası inşaatında sona gelindiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, kalan eksikliklerin de en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini ifade etti.

15.706 m² kapalı alana sahip olan Tıp Fakültesi Binası, 4 blok şeklinde olup binada; 55 laboratuvar, 18 derslik, 1 amfi, 2 kütüphane, 1 kantin, 5 toplantı odası, 1 seminer salonu ve 49 ofis yer alıyor. Ayrıca bina; Akıllı Kürsü Sistemi, Akıllı Yoklama Sistemleri, Dijital Pano Sistemleri ve Akıllı Sınıf sistemlerinin yanı sıra Akıllı Bina Yönetim Sistemleri, Akıllı Aydınlatma Sistemi, Akıllı İklimlendirme Sistemi, Akıllı Bina Sıhhi Tesisat Sistemi ve Kampüs İçi Akıllı Yönlendirme Sistemleri gibi modern özelliklere sahip olacak.

Tıp bina inceleme

Facebook Twitter Google Plus
Tıp Fakültesi Bina İncelemesi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.